Crèche

Voor de allerkleinste is er kinderopvang! De kinderen van 0 tot 4 kunnen spelen in een aparte ruimte!

Zondagsschool

Bij de zondagsschool zitten we met een gezellig clubje kinderen van ongeveer 4 tot 12 jaar. Wij gebruiken het boek “vertel het maar???. Hierin volgen wij een thema dat op dat moment aangeboden wordt. Er wordt op, een voor de kinderen begrijpelijk manier, verteld over verhalen uit de Bijbel. Na het verhaal praten wij hierover met elkaar en maken wij een leuk knutselwerkje afgestemd op het verhaal en de diverse leeftijden. Er is ook altijd ruimte voor de kinderen om te vertellen wat ze allemaal doordeweeks hebben beleefd. Na de zondagsschool mogen zij altijd naar voren komen in de kerk om te vertellen wat zij hebben gedaan. 

Tieners

Bij de Tieners doen we verschillende leuke dingen samen. Met een groepje van meestal 5 personen, praten wij over onze verschillende gebeurtenissen in ons leven. We praten bijvoorbeeld over school of over leuke dingen, die we hebben gedaan de afgelopen weken.

Daarna gaan we over op het verhaal. We behandelen namelijk elke keer een onderwerp uit de bijbel. We lezen dan het stukje en gaan er over praten. Vaak vergelijken wij wat we hebben gelezen met ons eigen leven. We kijken of het herkenbaar is voor ons en komen zo tot een goed en gezellig gesprek, met soms wat lekkers erbij.

Elke twee weken op zondagmorgen tijdens de dienst komen we bij elkaar en dan praten we ongedwongen en in alle vertrouwelijkheid. Zó leren we met elke keer iets meer over God en de bijbel.