Start 25 juli 2021

We gaan 25 juli 2021 weer starten! Op 25 juli 2021 gaan we na 10 maanden van de tweede Corona-lockdown weer beginnen met onze diensten. Ons gemeentelid en voorganger Ds. Paul Wiersma zal ons voorgaan in de dienst. U/je bent van harte WELKOM THUIS.

10.00 uur

De Lorzie, Marktplein 3

1521 HS Wormerveer

Kerstverrassing!

Zaterdag 19 december zijn een aantal gemeenteleden op pad gegaan om in deze Kersttijd iedereen van de gemeente te bemoedigen. Het is en blijft feest. Jezus komt naar de wereld om dicht bij ons te zijn! Zijn Liefde is niet te klein. Zijn Liefde is niet te groot. Hij houdt van ons.

Corona update

Vanwege de gedeeltelijke lockdown, de hoge toename van besmettingen en het solidair zijn met elkaar in deze moeilijke tijd hebben we besloten om de komende zondagen:

  • Zondag  18 oktober
  • Zondag 25 oktober
  • Zondag 1 november
  • Zondag 8 november

In ieder geval gesloten te zijn.

Daarna kunnen pas weer open als er betere berichten zijn en dan zullen we u via deze website hierover informeren.

Corona update!

We hebben goed nieuws!

Vanaf september 2020 komen we weer samen!

We kunnen met maximaal 20 mensen in de zaal in de Lorzie. Daarom werken we met dienstlijsten waarop de namen voor die week staan.

Er zijn altijd plekjes over van mensen die afzeggen, dus neem als u niet op de lijst staat gerust contact op. We kunnen dan kijken of er nog plek is, dit geldt ook voor als u voor het eerst wilt komen!

1 x in de veertien dagen is er weer zondagsschool en op de andere week Teenwork

Verrassing!

Afgelopen 27 juni werden de zondagsschool kinderen verrast met een tasje vol liefde. Het was leuk om de kinderen eindelijk weer te kunnen ontmoeten. In het tasje zat een kaartje, hartjes ballon en een “we missen je” chocoladelolly.

Hopelijk zien we jullie snel weer in de kerk!